5 jaar garantie

 Bezorging door heel NL en BE

 Gecertificeerde producten

Zonwering in Geldrop

Genot optimaal van een zonnige dag met goede zonwering van Sunworkx uit Geldrop. Op een zonnige zomerdag ziet de wereld er een stukje mooier uit. Wanneer u thuiskomt en de temperatuur in huis nadert de dertig graden waardeert u de zon echter een stuk minder. Laat zonwering plaatsen en geniet voortaan volop van de zomer. Waar het buiten heerlijk warm is, blijft het binnenshuis lekker koel. Geen slapeloze nachten in een warme slaapkamer, felle zonnestralen die het zicht op uw beeldscherm belemmeren en een woonkamer die aanvoelt als een sauna. Met bepaalde soorten zonwering creëert u een schaduwrijk terras als bonus, waardoor u zelfs op het heetste moment van de dag nog lekker buiten zit. U koopt niet alleen zonwering, u investeert in jarenlang comfort. Door de sterke constructie en het vochtbestendige en vuilafstotende doek gaat zonwering tegenwoordig vele jaren mee. Zo heeft een knikarmscherm zelfs een levensduur van zo’n vijftien jaar.

Op zoek naar een zonwering?

Bespaar op uw energierekening in de zomer én winter met onze zonwering

Zonwering is niet alleen van belang voor optimaal wooncomfort, maar u profiteert ook van een lagere energierekening. Goede zonwering zorgt al snel voor een temperatuurverschil van vijf tot zeven graden, waardoor de airconditioning die u de vorige jaren zo hard nodig had ineens overbodig wordt. Bepaalde soorten zonwering, zoals screens, luiken en gordijnen, komen zelfs in de wintermaanden nog van pas. Door deze zonwering ‘s avonds en ‘s nachts te sluiten houdt u de warmte beter binnenshuis en kan de verwarming met gemak een graadje lager. Al met al bespaart u met zonwering 3% tot 12% op uw energiekosten voor koeling en verwarming en houdt u aan het einde van het jaar dus een leuk zakcentje over.

Soorten zonwering

We onderscheiden twee soorten zonwering:

Deze twee typen komen in diverse vormen voor. Denk bijvoorbeeld aan luifels of losstaande schermen. Als leverancier in rolluiken en zonwering kijken we graag met u mee welk type zonwering het beste past bij uw wensen. Wij voorzien al jaren woningen in Eindhoven, Mierlo, Heeze en omstreken van zonwering en rolluiken. Ons team weet dan ook het beste wat wel en niet mogelijk is en voorziet u graag van passend advies.

Kies voor een hoogwaardige bescherming

Voorzie uw woning van hoogwaardige zonwering door ons in te schakelen. Ons team komt graag bij u langs om te bekijken wat de opties zijn. Of u nu glazen schuifdeuren heeft of een dakkapel: wij zorgen voor passende wering tegen de zon. Wij voorzien u graag van een totaaloplossing, dus ook op het moment dat er een reparatie aan uw zonwering nodig is, kunt u op onze expertise bouwen. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor zonwering tegen scherpe prijzen door een afspraak in te plannen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op!