5 jaar garantie

 Bezorging door heel NL en BE

 Gecertificeerde producten

Glaswand op maat in regio Eindhoven

Door een glaswand op maat aan uw huis te bouwen, geniet u het hele jaar van het buitenleven en de natuur in Eindhoven en omstreken. Is het lekker weer? Dan schuift u de glazen wand open, zodat u heerlijk van het weer kunt genieten onder uw overkapping. Is het wat kouder? Dan laat u de glaswand dicht en zit u toch dicht bij de natuur. Uiteraard is het ook mogelijk een vaste, op maat gemaakte glaswand met overkapping te laten monteren.

Bent u op zoek naar een glaswand op maat?

Glaswand op maat: welke past het beste bij uw overkapping?

Bij Sunworkx bieden we de keuze tussen diverse glazen wanden voor uw overkapping. De collectie glaswanden van Verano® bevat vier typen:

  • Glazen schuifwand Sa Caleta
  • Glasafdichting Serena
  • Schuifpui Solano
  • Glazen schuifwand Talamanca

Als aanvulling bestaat de Jondal spie voor afdichting van uw Iseo-terrasoverkapping. Al onze op maat gemaakte, vaste en verschuifbare glaswanden bieden extra beschutting en zijn zeer praktisch in gebruik.

De voordelen van een glaswand met overkapping

Met een overkapping met een op maat gemaakte glazen wand creëert u een sfeervolle tuinkamer. Kiest u voor een schuifwand, dan kunt u uw veranda op een comfortabele manier openen en sluiten. De glaswanden worden dan uitgerust met een luxe meeneemfunctie. Door een ingebouwde meenemer in uw glaswand te monteren, zijn alle glazen panelen aan elkaar verbonden. Hierdoor bewegen alle panelen automatisch mee tijdens het openen en sluiten van de glaswand. Kortom: een overkapping met een glaswand heeft alleen maar voordelen!

Een glaswand speciaal op maat van uw overkapping

Er zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen wat betreft een glaswand. Uw Verano®-dealer kan u hierover het beste adviseren. De glaswand, schuifdeur en schuifpui van Verano® worden niet als doe-het-zelf pakket aangeboden, maar op maat gemaakt. Zo past uw glaswand precies bij uw overkapping. Daarnaast is het mogelijk om zonwering aan te schaffen, dat perfect aansluit of de op maat gemaakte glaswand.

Vraag naar de prijs voor uw glaswand

De prijs van uw nieuwe glaswand, schuifwand of schuifpui is afhankelijk van de afmetingen, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Neem contact op met Sunworkx uit Geldrop, vlak bij Eindhoven, en laat uw persoonlijke prijs berekenen. U ontvangt standaard vijf jaar fabrieksgarantie op uw Verano®-glaswand!