Screens nabij Eindhoven

Home » Screens Eindhoven

Bent u op zoek naar screens als zonwering in Eindhoven, Veldhoven of Helmond? Bestel ze dan bij Sunworkx in Geldrop. Wij verkopen screens van hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Onze screens zijn gemaakt van glasvezeldoek en zijn daarom erg slijtvast en bestand tegen weersinvloeden. Daarnaast heeft u een uitgebreide keuze aan doeken en kleuren, bijvoorbeeld van de omkasting. Zo kunt u altijd de screens vinden die het best passen als zonwering bij uw woning. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn met de kwaliteit van de doeken of de omkasting, dan kunt u nog vijf jaar lang gebruikmaken van de garantie. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze vestiging in Geldrop.

Op zoek naar screens als zonwering?

 5 jaar garantie

 Bezorging door heel NL en BE

 Gecertificeerde producten

Kies Sunworkx voor uw screens

U kunt uw screens van Sunworkx, nabij Einhoven, eenvoudig bij ons bestellen. Wij bieden de volgende screens aan:

 • Ritz screen: deze zonwering is ook nog eens windvast en beschikt over een insectenwerende borstel;
 • Screen 85;
 • Screen 95.

Met zonwering in de vorm van screens houdt u uw woning in de zomer lekker koel, doordat deze warmte tegenhouden. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor goedkope rolluiken. Wij plaatsen ook zonwering.

Stel uw eigen screens samen

U stelt zelf eenvoudig de screens samen als de ideale zonwering bij uw woning in of rondom Eindhoven. U kiest eerst het formaat dat u nodig heeft door de hoogte- en de breedtemaat op te meten. Vervolgens kunt u het soort bediening, de kleur van de kast en de zijgeleiders kiezen. Tot slot kunt u ook de kleur van het doek kiezen uit ons ruime assortiment. Als u hier hulp bij nodig heeft, dan staan onze professionals van de klantenservice voor u klaar. Hiervoor kunt u bellen met het telefoonnummer 06 17 21 42 23 of een e-mail sturen naar info@sunworkx.nl.

Weet u niet goed waar te beginnen?

Wilt u meer informatie betreft onze producten en/of diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

7+

Ervaring

340+

Tevreden klant

  Weet u niet goed waar te beginnen?

  Wilt u meer informatie betreft onze producten en/of diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  7+

  Ervaring

  340+

  Tevreden klant

   VEEL GESTELDE VRAGEN

   Een overzicht van de veel gestelde vragen

   Wat is de gemiddelde levertijd?

   De levertijd van uw zonwering is sterk afhankelijk van het type product, hoeveelheid producten en montagesituatie. U kunt bij het inmeten van uw zonwering navragen of wij een indicatie van de levertijd kunnen zeggen.

   Hoelang heb ik garantie?

   p al onze producten zit een garantieperiode van 5 jaar. (m.u.v. batterijen in elektrische bedieningen) Indien u door ons een markies of zonwering laat voorzien van nieuw zonweringdoek geven wij alleen garantie op het nieuwe doek.

   Hoelang zijn jullie bezig met de montage van mijn bestelling?

   De montagetijd van uw zonwering is sterk afhankelijk van het type product, hoeveelheid producten en montagesituatie. U kunt bij het inmeten van uw zonwering navragen of wij een indicatie van de montageduur kunnen zeggen.

   Hoe en wanneer moet ik de factuur voldoen?

   Betaling geschied contant na montage aan de monteur of vooraf met een bankoverschrijving. Indien gewenst kunt u ook na montage de factuur met een bankoverschrijving voldoen, wij vragen u dan wel een bewijs van betaling aan de monteur mee te geven.

   Monteren jullie ook op grote hoogtes?

   Naast het standaard klimmateriaal kunnen wij ook steigers en diverse hoogwerkers inzetten. Afhankelijk van uw situatie is er altijd een oplossing om grotere hoogtes te overbruggen.

   Omdat het inzetten van afwijkend montagematerieel andere kosten met zich meebrengt zal dit altijd vooraf met u worden besproken. Houdt u ook rekening met een langere levertijd. Mogelijk moeten er afspraken gemaakt worden met bijvoorbeeld onderburen of de VvE voor het gebruik van het materieel in tuinen en/of plantsoenen.

   Wat is het bezorg- en montage gebied van Sunworkx?

   Wij bezorgen en monteren door heel Nederland en België.

   PARTNERS

   KLANTERVARINGEN