Home » Screens nabij Eindhoven
  • Producten van goede kwaliteit
  • Garantieperiode van 5 jaar
  • Bezorging in Nederland en België

Bent u op zoek naar screens als zonwering in Eindhoven, Veldhoven of Helmond? Bestel ze dan bij Sunworkx in Geldrop. Wij verkopen screens van hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Onze screens, verkrijgbaar in de omgeving van Eindhoven en Veldhoven, zijn gemaakt van glasvezeldoek en zijn daarom erg slijtvast en bestand tegen weersinvloeden. Daarnaast heeft u een uitgebreide keuze aan doeken en kleuren, bijvoorbeeld van de omkasting. Zo kunt u altijd de screens vinden die het best passen als zonwering bij uw woning in Eindhoven, Veldhoven of Helmond. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn met de kwaliteit van de doeken of de omkasting, dan kunt u nog vijf jaar lang gebruikmaken van de garantie. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze vestiging in Geldrop.

Huis met een screen

Meer informatie over onze screens?

Huis met een dicht screen

Kies Sunworkx voor uw screens in Eindhoven, Veldhoven of Helmond

U kunt uw screens van Sunworkx in Geldrop eenvoudig bij ons bestellen. Wij bieden de volgende screens aan:

  • Ritz screen: deze zonwering is ook nog eens windvast en beschikt over een insectenwerende borstel;
  • Screen 85;
  • Screen 95.

Met zonwering in de vorm van screens houdt u uw woning in Eindhoven, Helmond of Veldhoven in de zomer lekker koel, doordat deze warmte tegenhouden. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor goedkope rolluiken. Wij plaatsen ook zonwering zonwering in Heeze.

Stel uw eigen screens samen

U stelt zelf eenvoudig de screens samen als de ideale zonwering bij uw woning in Eindhoven, Veldhoven of Helmond. U kiest eerst het formaat dat u nodig heeft door de hoogte- en de breedtemaat op te meten. Vervolgens kunt u het soort bediening, de kleur van de kast en de zijgeleiders kiezen. Tot slot kunt u ook de kleur van het doek kiezen uit ons ruime assortiment. Als u hier hulp bij nodig heeft, dan staan onze professionals van de klantenservice voor u klaar. Hiervoor kunt u bellen met het telefoonnummer 06 17 21 42 23 of een e-mail sturen naar info@sunworkx.nl.