5 jaar garantie

 Bezorging door heel NL en BE

 Gecertificeerde producten

Het gemak van rolluiken in Eindhoven en omstreken

Rolluiken bieden veel voordelen voor uw woning of bedrijfspand in Eindhoven, Mierlo, Veldhoven en omstreken. Ze werken verduisterend, isolerend en u vergroot met rolluiken ook de inbraakveiligheid van uw woning. Wij werken samen met de Rolluiken Gigant om u te voorzien van het beste materiaal. Hieronder vindt u informatie over aspecten waar u rekening mee kunt houden tijdens de aanschaf van uw rolluiken.

Op zoek naar rolluiken?

Garantie en levensduur van rolluiken

Rolluiken gaan gemiddeld zo’n vijftien jaar mee. De levensduur van rolluiken hangt echter wel af van de montage, aangezien rolluiken aan de buitenzijde van een woning veel meer te verduren hebben door weersomstandigheden en vuil. Rolluiken aan de binnenzijde hebben daarom vaak een langere levensduur. Wel is het belangrijk om uw rolluiken regelmatig schoon te maken en te onderhouden om zo de levensduur te verlengen. De garantie op rolluiken is gemiddeld zo’n vijf jaar. Bij aanschaf van de rolluiken van Rolluiken Gigant adviseren wij u om de garantietermijn en voorwaarden met uw rolluiken specialist te bespreken.

Schoonmaak en onderhoud

Rolluiken die buiten hangen, worden vaak behoorlijk aangetast door blootstelling aan weer en wind. Vuil zal zich op termijn aan uw rolluiken gaan hechten, waardoor beschadigingen kunnen ontstaan. Ook kunnen ze daardoor hun oorspronkelijke kleur verliezen. U kunt uw rolluiken zelf schoonmaken of dit laten doen door een reinigingsbedrijf, gespecialiseerd in rolluiken uit Eindhoven of omstreken. Het onderhouden van uw rolluiken is eveneens belangrijk. Zo kunnen de lamellen in de was gezet worden, waardoor zij langere tijd vuilafstotend zijn, en moeten ook de rollagers periodiek gesmeerd worden.

Keurmerken

Om zeker te zijn van de kwaliteit van de rolluiken die u aan wilt schaffen, kunt u letten op keurmerken die op de rolluiken van Rolluiken Gigant staan. Er zijn verschillende keurmerken die aangeven of uw rolluiken voldoen aan bepaalde (overheids-)eisen. De volgende keurmerken zijn relevant bij de aanschaf van rolluiken:

  • SKG-KOMO keurmerk
  • Politiekeurmerk Veilig Wonen
  • CE-markering

Rolluiken met een hor

Door de nieuwste technieken kunnen horren worden geïntegreerd in de rolluiken van Rolluiken Gigant. Door de combinatie van horren en rolluiken is uw woning optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf, en kunnen uw ramen open zonder dat u last heeft van ongedierte. Voor de combinatie van rolluiken met hor zijn draaikiepramen het meest geschikt.

Schaf uw hoogwaardige luiken hier aan

Bent u op zoek naar hoogwaardige rolluiken die mede dienen als zonwering? Onze specialisten en die van Rolluiken Gigant staan voor u klaar. Met onze dienstverlening voorzien wij uw bedrijf of woning van rolluiken die aan al uw wensen voldoen. Dit geldt eveneens voor de glazen schuifdeuren die wij plaatsen in Eindhoven en omgeving. Geef uw wensen bij ons aan door contact met ons op te nemen.