Glazen schuifdeuren in regio Eindhoven

Home » Glazen schuifdeuren Eindhoven

Bent u op zoek naar een schuifwand met glazen schuifdeuren voor uw woning in Eindhoven, Son of omgeving? Laat Sunworkx u dan helpen om uw dromen waar te maken. Onze professionals maken de schuifdeuren op maat, zodat deze perfect op elkaar aansluiten. De glazen schuifdeuren worden bij u thuisgebracht in Eindhoven, Son of omgeving, waar de schuifwand geheel professioneel gemonteerd wordt. Schep een oase aan rust en creëer een ruimtelijker gevoel in huis dankzij een verbeterde lichtinval!

Op zoek naar een glazen schuifdeur in Eindhoven?

 5 jaar garantie

 Bezorging door heel NL en BE

 Gecertificeerde producten

Onze specialisten helpen u aan een schuifwand met glazen schuifdeuren

Een veranda, tuindeuren en een terrasoverkapping zijn perfecte hulpmiddelen om onder iedere omstandigheid van meer licht en zon te genieten. Is het een helderblauwe dag met de zon hoog aan de hemel, alleen vriest het dat het kraakt? Zelfs dan kunt u lekker in de zon zitten achter de glazen wand. Is het heerlijk weer? Dan doet u de glazen schuifdeuren van de schuifwand gewoon open en verbindt u de tuin met het huis. Maak uw huis in Eindhoven en omstreken optisch groter door een betere lichtinval en ga voor een ruimtelijkere beleving.

Schakel ons voor een snelle en doelgerichte montage

Kiest u voor een schuifwand met glazen schuifdeuren, dan gaat u voor het allergrootste gemak. En dat inclusief vijf jaar garantie. Doordat onze vakmensen het materiaal bij u thuisbezorgen en monteren, hoeft u nergens meer aan te denken. Haal de zon in huis en vraag vandaag nog een offerte aan. Wilt u af en toe net een tikkeltje minder zon? Kies dan ook voor onze zonweringen, zoals rolluiken of screens. Heeft u nog vragen? Laat het ons weten door ons contactformulier in te vullen.

Weet u niet goed waar te beginnen?

Wilt u meer informatie betreft onze producten en/of diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

7+

Ervaring

340+

Tevreden klant

  Weet u niet goed waar te beginnen?

  Wilt u meer informatie betreft onze producten en/of diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  7+

  Ervaring

  340+

  Tevreden klant

   VEEL GESTELDE VRAGEN

   Een overzicht van de veel gestelde vragen

   Wat is de gemiddelde levertijd?

   De levertijd van uw zonwering is sterk afhankelijk van het type product, hoeveelheid producten en montagesituatie. U kunt bij het inmeten van uw zonwering navragen of wij een indicatie van de levertijd kunnen zeggen.

   Hoelang heb ik garantie?

   p al onze producten zit een garantieperiode van 5 jaar. (m.u.v. batterijen in elektrische bedieningen) Indien u door ons een markies of zonwering laat voorzien van nieuw zonweringdoek geven wij alleen garantie op het nieuwe doek.

   Hoelang zijn jullie bezig met de montage van mijn bestelling?

   De montagetijd van uw zonwering is sterk afhankelijk van het type product, hoeveelheid producten en montagesituatie. U kunt bij het inmeten van uw zonwering navragen of wij een indicatie van de montageduur kunnen zeggen.

   Hoe en wanneer moet ik de factuur voldoen?

   Betaling geschied contant na montage aan de monteur of vooraf met een bankoverschrijving. Indien gewenst kunt u ook na montage de factuur met een bankoverschrijving voldoen, wij vragen u dan wel een bewijs van betaling aan de monteur mee te geven.

   Monteren jullie ook op grote hoogtes?

   Naast het standaard klimmateriaal kunnen wij ook steigers en diverse hoogwerkers inzetten. Afhankelijk van uw situatie is er altijd een oplossing om grotere hoogtes te overbruggen.

   Omdat het inzetten van afwijkend montagematerieel andere kosten met zich meebrengt zal dit altijd vooraf met u worden besproken. Houdt u ook rekening met een langere levertijd. Mogelijk moeten er afspraken gemaakt worden met bijvoorbeeld onderburen of de VvE voor het gebruik van het materieel in tuinen en/of plantsoenen.

   Wat is het bezorg- en montage gebied van Sunworkx?

   Wij bezorgen en monteren door heel Nederland en België.

   PARTNERS

   KLANTERVARINGEN