5 jaar garantie

 Bezorging door heel NL en BE

 Gecertificeerde producten

Binnenzonwering in Eindhoven en omstreken

Binnenzonwering heeft naast zonwering ook nog eens een decoratieve functie bij uw woning in Eindhoven en omstreken. Het zorgt er namelijk ook voor dat uw huis beter geïsoleerd is. Bij Sunworkx in Geldrop heeft u keuze uit diverse soorten binnenzonwering die u kunt kopen voor in uw woning. Ontdek ons aanbod en kies de variant die het beste past in uw woning.

Op zoek naar zonwering voor binnen?

Welke soorten binnenzonwering kunt u bij ons kopen?

Er zijn verschillende soorten raambekleding die kunnen dienen als zonwering. Hieronder ziet u enkele veel voorkomende soorten binnenzonwering die u bij ons kunt kopen:

Jaloezieën

Jaloezieën worden al tientallen jaren gebruikt en zijn in bijna elk huishouden wel te vinden. Deze populariteit komt doordat jaloezieën erg praktisch zijn als binnenzonwering. Door de lamellen kan de lichtinval op elk moment eenvoudig worden gedoseerd. Daarnaast zijn jaloezieën in verschillende maten, materialen en kleuren verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor aluminium, pvc of houten jaloezieën. Ook kunt u kiezen voor brede of smalle lamellen. Zo kunt u de jaloezieën volledig naar eigen wens samenstellen.

Rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen, naast zonwering, ook nog eens een verduisterende functie hebben. Dit maakt rolgordijnen perfect voor in bijvoorbeeld de slaapkamer. Rolgordijnen zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verduisterende of transparante rolgordijnen of rolgordijnen met een motief. Ook zijn er speciale rolgordijnen voor vochtige ruimtes. Deze zijn perfect voor in uw badkamer. Omdat rolgordijnen in vrijwel elke kleur verkrijgbaar zijn, kunt u de gordijnen eenvoudig toevoegen aan elk interieur.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn over het algemeen wat minder bekend dan jaloezieën en rolgordijnen, maar kunnen juist erg mooi in uw interieur passen als binnenzonwering. De naam van plisségordijnen stamt af van het Franse woord ‘plissé’. Plissé betekent geplooid. Plisségordijnen zijn strak gevouwen gordijnen die gekenmerkt worden door de elegante uitstraling. Wat erg populair is bij plisségordijnen is het Top/Down & Bottom/up mechanisme. Dit systeem zorgt ervoor dat u op elk willekeurig moment zelf kunt bepalen welk deel van het raam door het gordijn wordt bedekt.

Lamellen

Lamellen worden ook wel verticale jaloezieën genoemd. Lamelgordijnen bestaan uit verticale lamellen die 180 graden gedraaid kunnen worden. Hierdoor kunt u de lamellen makkelijk verstellen zodat u de zon tegenhoudt of zodat u juist het licht naar binnen laat. Het lamelgordijn kunt u eenvoudig onzichtbaar maken door alle lamellen naar één kant te schuiven. Hierdoor maakt u het raam vrij als u even geen buitenzonwering nodig heeft. Lamellen zijn zeer geschikt voor grote raamoppervlakken. Lamellen zijn makkelijk in gebruik. U kunt zelfs kiezen voor elektrische bediening bij dit type binnenzonwering.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven een warme en sfeervolle uitstraling aan uw interieur. Vouwgordijnen vallen, in tegenstelling tot rolgordijnen, trapsgewijs naar beneden. De gordijnen bestaan uit banen van tien tot dertig centimeter. Vouwgordijnen zijn vaak gemaakt van polyester of katoen en zijn in verschillende stijlen beschikbaar. U kunt kiezen voor transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Shutters

Shutters zijn luiken met verstelbare horizontale latten. Shutters kunt u aan de binnenkant of buitenkant van uw raam plaatsen. Als u kiest voor de binnenkant van uw raam, kunnen shutters zorgen voor een knusse sfeer in huis. Dit komt door de lichtinval die gecreëerd wordt door de lamellen. Een groot voordeel van shutters is dat de lamellen niet helemaal gesloten hoeven te worden om het zonlicht te weren. Hierdoor blijft het altijd licht in huis.

Laat u adviseren over de mogelijkheden

Indien u nog niet weet welke binnenzonwering u wilt kopen, staan onze adviseurs voor u klaar in onze winkel in Geldrop of via onze klantenservice. Wij voorzien u graag van alle informatie die u wilt weten voordat u binnenzonwering gaat kopen. Schroom dus niet en neem contact met ons op of kom langs bij onze winkel vlak bij Eindhoven! Ook voor rolluiken kunt u bij ons terecht.