Onderhoud van rolluiken regio Eindhoven

Home » Onderhoud rolluiken Eindhoven

Onderhoud laten uitvoeren aan uw rolluiken in Eindhoven en omstreken is van belang voor het behoud van hun functionaliteit en duurzaamheid. Sunworkx, gevestigd in Geldrop, staat altijd voor u klaar om deze zorg uit handen te nemen. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw rolluiken optimaal blijven werken en verlengt de levensduur aanzienlijk. Wij bieden een professionele service aan in Eindhoven en omstreken, waarbij we niet alleen schoonmaken en smeren, maar ook alle bewegende onderdelen nauwkeurig inspecteren en indien nodig afstellen.

Hebben uw rolluiken onderhoud nodig?

 5 jaar garantie

 Bezorging door heel NL en BE

 Gecertificeerde producten

Waarom is frequent onderhoud aan uw rolluiken van belang?

Frequent onderhoud aan uw rolluiken is belangrijk om verschillende redenen. Ten eerste waarborgt het de veiligheid en betrouwbaarheid van uw rolluiken. Daarnaast voorkomt het slijtage en potentiële defecten die op lange termijn voor grotere problemen kunnen zorgen bij uw zonwering. Tevens helpt het energieverlies tegen te gaan door te zorgen dat de rolluiken efficiënt sluiten en isoleren. Mocht er toch een reparatie nodig zijn, dan kunt u ook op onze deskundigheid rekenen om dit vakkundig en snel uit te voeren.

Wacht niet tot het te laat is

Het tijdig laten uitvoeren van onderhoud aan uw rolluiken in Eindhoven en omstreken, is belangrijk om onverwachte schades en bijbehorende kosten te voorkomen. Wacht dus niet tot er problemen ontstaan, maar neem vandaag nog contact met ons op voor een onderhoudsafspraak. Door nu actie te ondernemen, bespaart u op lange termijn zowel tijd als geld.

Weet u niet goed waar te beginnen?

Wilt u meer informatie betreft onze producten en/of diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

7+

Ervaring

340+

Tevreden klant

  Weet u niet goed waar te beginnen?

  Wilt u meer informatie betreft onze producten en/of diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  7+

  Ervaring

  340+

  Tevreden klant

   VEEL GESTELDE VRAGEN

   Een overzicht van de veel gestelde vragen

   Wat is de gemiddelde levertijd?

   De levertijd van uw zonwering is sterk afhankelijk van het type product, hoeveelheid producten en montagesituatie. U kunt bij het inmeten van uw zonwering navragen of wij een indicatie van de levertijd kunnen zeggen.

   Hoelang heb ik garantie?

   p al onze producten zit een garantieperiode van 5 jaar. (m.u.v. batterijen in elektrische bedieningen) Indien u door ons een markies of zonwering laat voorzien van nieuw zonweringdoek geven wij alleen garantie op het nieuwe doek.

   Hoelang zijn jullie bezig met de montage van mijn bestelling?

   De montagetijd van uw zonwering is sterk afhankelijk van het type product, hoeveelheid producten en montagesituatie. U kunt bij het inmeten van uw zonwering navragen of wij een indicatie van de montageduur kunnen zeggen.

   Hoe en wanneer moet ik de factuur voldoen?

   Betaling geschied contant na montage aan de monteur of vooraf met een bankoverschrijving. Indien gewenst kunt u ook na montage de factuur met een bankoverschrijving voldoen, wij vragen u dan wel een bewijs van betaling aan de monteur mee te geven.

   Monteren jullie ook op grote hoogtes?

   Naast het standaard klimmateriaal kunnen wij ook steigers en diverse hoogwerkers inzetten. Afhankelijk van uw situatie is er altijd een oplossing om grotere hoogtes te overbruggen.

   Omdat het inzetten van afwijkend montagematerieel andere kosten met zich meebrengt zal dit altijd vooraf met u worden besproken. Houdt u ook rekening met een langere levertijd. Mogelijk moeten er afspraken gemaakt worden met bijvoorbeeld onderburen of de VvE voor het gebruik van het materieel in tuinen en/of plantsoenen.

   Wat is het bezorg- en montage gebied van Sunworkx?

   Wij bezorgen en monteren door heel Nederland en België.

   PARTNERS

   KLANTERVARINGEN