Het installeren van rolluiken in regio Eindhoven

Home » Installeren rolluiken Eindhoven

Het installeren, monteren en plaatsen van rolluiken komt op hetzelfde neer voor Sunworkx uit Geldrop, nabij Eindhoven. Met jarenlange ervaring in deze branche, staan wij klaar om bij u langs te komen wanneer u een rolluik wilt laten plaatsen bij uw woning in Eindhoven en omstreken. Onze expertise zorgt ervoor dat uw nieuwe rolluiken niet alleen functioneel zijn, maar ook qua stijl aansluiten bij uw woning.

Wilt u uw rolluiken laten installeren?

 5 jaar garantie

 Bezorging door heel NL en BE

 Gecertificeerde producten

Hoe installeren en monteren wij uw rolluiken?

Het installeren en monteren van rolluiken dient op een goede manier uitgevoerd te worden om ervoor te zorgen dat u er het langst van kunt genieten. Wanneer wij rolluiken komen plaatsen, houden we rekening met de fundering van uw woning en de plek waar de rolluiken geïnstalleerd worden. Zo gebruiken wij de juiste materialen waarmee uw rolluiken stevig en veilig bevestigd worden, of het nu gaat om handbediende rolluiken of modellen met elektrische besturing. Na het plaatsen van uw rolluiken adviseren wij frequent onderhoud om de levensduur te verlengen.

Een rolluik laten plaatsen, wat nu?

Regelmatig onderhoud is noodzakelijk om de levensduur van de rolluiken te behouden. Onze specialisten zullen tijdens het installeren en monteren van uw rolluiken al het een en ander uitleggen waarop u kunt letten. Goed onderhoud zorgt ervoor dat uw rolluiken minder snel slijten en voorkomt dat er een reparatie nodig is. Zo blijven uw rolluiken jarenlang in topconditie.

Zorg voor goede montage wanneer u een rolluik laat plaatsen

Het installeren en monteren van rolluiken lijkt misschien eenvoudig, maar vereist vakmanschap en kennis van zaken. Schakel daarom een specialist in rolluiken en zonwering in wanneer u rolluiken wilt laten plaatsen. Bij Sunworkx, nabij Eindhoven, zorgen we voor een professionele aanpak en een feilloze installatie, wanneer u een rolluik of zonwering wilt laten plaatsen. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw nieuwe rolluiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons de zorg voor uw rolluiken overnemen.

Weet u niet goed waar te beginnen?

Wilt u meer informatie betreft onze producten en/of diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

7+

Ervaring

340+

Tevreden klant

  Weet u niet goed waar te beginnen?

  Wilt u meer informatie betreft onze producten en/of diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  7+

  Ervaring

  340+

  Tevreden klant

   VEEL GESTELDE VRAGEN

   Een overzicht van de veel gestelde vragen

   Wat is de gemiddelde levertijd?

   De levertijd van uw zonwering is sterk afhankelijk van het type product, hoeveelheid producten en montagesituatie. U kunt bij het inmeten van uw zonwering navragen of wij een indicatie van de levertijd kunnen zeggen.

   Hoelang heb ik garantie?

   p al onze producten zit een garantieperiode van 5 jaar. (m.u.v. batterijen in elektrische bedieningen) Indien u door ons een markies of zonwering laat voorzien van nieuw zonweringdoek geven wij alleen garantie op het nieuwe doek.

   Hoelang zijn jullie bezig met de montage van mijn bestelling?

   De montagetijd van uw zonwering is sterk afhankelijk van het type product, hoeveelheid producten en montagesituatie. U kunt bij het inmeten van uw zonwering navragen of wij een indicatie van de montageduur kunnen zeggen.

   Hoe en wanneer moet ik de factuur voldoen?

   Betaling geschied contant na montage aan de monteur of vooraf met een bankoverschrijving. Indien gewenst kunt u ook na montage de factuur met een bankoverschrijving voldoen, wij vragen u dan wel een bewijs van betaling aan de monteur mee te geven.

   Monteren jullie ook op grote hoogtes?

   Naast het standaard klimmateriaal kunnen wij ook steigers en diverse hoogwerkers inzetten. Afhankelijk van uw situatie is er altijd een oplossing om grotere hoogtes te overbruggen.

   Omdat het inzetten van afwijkend montagematerieel andere kosten met zich meebrengt zal dit altijd vooraf met u worden besproken. Houdt u ook rekening met een langere levertijd. Mogelijk moeten er afspraken gemaakt worden met bijvoorbeeld onderburen of de VvE voor het gebruik van het materieel in tuinen en/of plantsoenen.

   Wat is het bezorg- en montage gebied van Sunworkx?

   Wij bezorgen en monteren door heel Nederland en België.

   PARTNERS

   KLANTERVARINGEN