Veranda in Geldrop

Home » Veranda Geldrop

Onbezorgd het hele jaar door genieten van het buitenleven en de natuur doet u met een veranda van Sunworkx in Geldrop. Zit u graag buiten? Ook wanneer de weersomstandigheden minder goed zijn? Met een veranda in uw tuin bent u altijd beschut tegen regen en wind. Onze diverse variaties bekijkt u in ons assortiment.

Op zoek naar een veranda voor uw tuin?

 5 jaar garantie

 Bezorging door heel NL en BE

 Gecertificeerde producten

Een voordelige veranda voor in uw tuin in Geldrop vindt u bij ons

Met de aanschaf van een overdekt terras in uw tuin kunt u op een comfortabele wijze, het hele jaar door, buiten genieten. Onder de veranda kunt u tuinmeubels, barbecues en andere tuinaccessoires plaatsen. Zo wordt de leefruimte van uw woning uitgebreid én zorgt het voor een warme en gezellige sfeer bij uw huis. Wanneer u kiest voor een veranda van Sunworkx profiteert u van vele voordelen. Wij bieden gegarandeerd de laagste prijsgarantie, waardoor u de beste prijs betaalt voor een terrasoverkapping van hoogwaardige kwaliteit. Al onze producten zijn voorzien van het CE-keurmerk en voldoen aan Europese bouwnormen. En wist u dat al onze verandadaken in staat zijn een dik pak sneeuw en wind tot orkaankracht te dragen? Daarnaast kunt u bij ons ook op maat gemaakte verandazonwering aanschaffen.

U bent van harte welkom

Al de veranda’s van Sunworkx, vlak bij Eindhoven, zijn binnen een week leverbaar en komen rechtstreeks uit de fabriek. Het overdekt terras wordt geleverd als een compleet bouwpakket, aan u de keuze om de overkapping zelf te monteren via onze montagehandleiding of onze vakspecialisten in te schakelen. Ook voor een unieke collectie verandazonwering en glazen schuifdeuren kunt u bij ons terecht. Wenst u meer informatie te ontvangen? Neem contact op door te bellen naar 06 17 21 42 23 of een e-mail te sturen naar info@sunworkx.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Geldrop om onze zonwering te bekijken.

Weet u niet goed waar te beginnen?

Wilt u meer informatie betreft onze producten en/of diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

7+

Ervaring

340+

Tevreden klant

  Weet u niet goed waar te beginnen?

  Wilt u meer informatie betreft onze producten en/of diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  7+

  Ervaring

  340+

  Tevreden klant

   VEEL GESTELDE VRAGEN

   Een overzicht van de veel gestelde vragen

   Wat is de gemiddelde levertijd?

   De levertijd van uw zonwering is sterk afhankelijk van het type product, hoeveelheid producten en montagesituatie. U kunt bij het inmeten van uw zonwering navragen of wij een indicatie van de levertijd kunnen zeggen.

   Hoelang heb ik garantie?

   p al onze producten zit een garantieperiode van 5 jaar. (m.u.v. batterijen in elektrische bedieningen) Indien u door ons een markies of zonwering laat voorzien van nieuw zonweringdoek geven wij alleen garantie op het nieuwe doek.

   Hoelang zijn jullie bezig met de montage van mijn bestelling?

   De montagetijd van uw zonwering is sterk afhankelijk van het type product, hoeveelheid producten en montagesituatie. U kunt bij het inmeten van uw zonwering navragen of wij een indicatie van de montageduur kunnen zeggen.

   Hoe en wanneer moet ik de factuur voldoen?

   Betaling geschied contant na montage aan de monteur of vooraf met een bankoverschrijving. Indien gewenst kunt u ook na montage de factuur met een bankoverschrijving voldoen, wij vragen u dan wel een bewijs van betaling aan de monteur mee te geven.

   Monteren jullie ook op grote hoogtes?

   Naast het standaard klimmateriaal kunnen wij ook steigers en diverse hoogwerkers inzetten. Afhankelijk van uw situatie is er altijd een oplossing om grotere hoogtes te overbruggen.

   Omdat het inzetten van afwijkend montagematerieel andere kosten met zich meebrengt zal dit altijd vooraf met u worden besproken. Houdt u ook rekening met een langere levertijd. Mogelijk moeten er afspraken gemaakt worden met bijvoorbeeld onderburen of de VvE voor het gebruik van het materieel in tuinen en/of plantsoenen.

   Wat is het bezorg- en montage gebied van Sunworkx?

   Wij bezorgen en monteren door heel Nederland en België.

   PARTNERS

   KLANTERVARINGEN