Een glaswand met overkapping

Door een glaswand met overkapping aan uw huis te bouwen, geniet u gedurende het hele jaar van het buitenleven en de natuur. Is het lekker weer? Dan schuift u de glazen wand open, zodat u heerlijk van het weer kunt genieten onder uw overkapping. Is het wat kouder? Dan laat u de glaswand dicht en zit u toch dicht bij de natuur. Uiteraard is het ook mogelijk een vaste glaswand met overkapping te laten monteren.

Welke glaswand past het beste bij uw overkapping?

Bij Sunworkx bieden we de keuze tussen diverse glazen wanden voor uw overkapping. De collectie glaswanden van Verano® bevat vier typen:

  • Glazen schuifwand Sa Caleta
  • Glasafdichting Serena
  • Schuifpui Solano
  • Glazen schuifwand Talamanca

Als aanvulling bestaat de Jondal spie voor afdichting van uw Iseo terrasoverkapping. Al onze vaste en verschuifbare glaswanden bieden extra beschutting en zijn zeer praktisch in gebruik.

De voordelen van een glaswand met overkapping

Met een overkapping met een glazen wand creëert u een sfeervolle tuinkamer. Kiest u voor een schuifwand, dan kunt u uw veranda op een comfortabele manier openen en sluiten. De glaswanden worden dan uitgerust met een luxe meeneemfunctie. Door een ingebouwde meenemer in uw glaswand te monteren, zijn alle glazen panelen aan elkaar verbonden. Hierdoor bewegen alle panelen automatisch mee tijdens het openen en sluiten van de glaswand. Kortom: een overkapping met een glaswand heeft alleen maar voordelen!

Een glaswand speciaal op maat van uw overkapping

Er zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen wat betreft een glaswand. Uw Verano® dealer kan u hierover het beste adviseren. De glaswand, schuifwand en schuifpui van Verano® worden niet als doe-het-zelf pakket aangeboden, maar op maat gemaakt. Zo past uw glaswand precies bij uw overkapping.

Vraag naar de prijs voor uw glaswand

De prijs van uw nieuwe glaswand, schuifwand of schuifpui is afhankelijk van de afmetingen, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Neem contact op met Sunworkx uit Geldrop, vlak bij Eindhoven, en laat uw persoonlijke prijs berekenen. Standaard ontvangt u vijf jaar fabrieksgarantie op uw Verano® glaswand!