Brede collectie

De collectie glaswanden van Verano® bevat vier typen: glazen schuifwand Sa Caleta, glasafdichting Serena, schuifpui Solano en glazen schuifwand Talamanca. Als aanvulling bestaat de Jondal spie voor afdichting van uw Iseo terrasoverkapping. De vaste en verschuifbare glaswanden bieden extra beschutting en zijn zeer praktisch in gebruik.

Alle voordelen

Met een glaswand kunt u een sfeervolle tuinkamer creëren, maar ook uw terrasoverkapping op een comfortabele manier openen en sluiten. Een glaswand kan worden uitgerust met een luxe meeneemfunctie. Door een ingebouwde meenemer in uw glaswand zijn alle glazen panelen aan elkaar verbonden, waardoor bij het openen en sluiten van de glaswand alle panelen automatische mee bewegen. Kortom: een glaswand heeft alleen maar voordelen!

Speciaal op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen van uw glaswand, uw Verano® dealer kan u hierover adviseren. De glaswand, schuifwand en schuifpui van Verano® worden niet als doe-het-zelf pakket aangeboden, maar op maat gemaakt. Zo past uw glaswand precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt vijf jaar fabrieksgarantie op uw Verano® glaswand! 

Prijzen glaswanden

De prijs van uw nieuwe glaswand, schuifwand of schuifpui is afhankelijk van de afmetingen, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Neem contact op en laat uw persoonlijke prijs berekenen.