Zonnescherm nabij Eindhoven

Home » Zonnescherm Eindhoven

Een zonnescherm aanschaffen bij Sunworkx in Geldrop, nabij Eindhoven, betekent kiezen voor kwaliteit en diversiteit. Ons uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils, of u nu op zoek bent naar bescherming tegen de zon voor uw tuin, terras of balkon. Met onze jarenlange ervaring in zonwering helpen wij u graag het perfecte zonnescherm te vinden dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aansluit bij uw buitenruimte.

Op zoek naar een zonnescherm?

 5 jaar garantie

 Bezorging door heel NL en BE

 Gecertificeerde producten

Een zonnescherm in diverse varianten

Als specialist in zonwering bieden wij zonneschermen in verschillende uitvoeringen aan. U heeft de keuze uit:

Daarnaast hebben we zelfstandige zonneschermen die op een standpaal in uw tuin of op uw terras geplaatst kunnen worden. Elk van deze opties zonwering komt in standaardmaten of kan volledig op maat gemaakt worden, afhankelijk van uw specifieke wensen. Tevens kunt u kiezen uit een breed scala aan materialen en kleuren, zodat uw nieuwe zonnescherm perfect past bij de stijl van uw woning of tuin. Bespreek uw voorkeuren met ons en wij adviseren u over de zonwering die het beste bij u past.

Schaf de ideale schermen aan

Bent u klaar om het ideale zonnescherm te kopen voor uw tuin, terras of balkon? Bij ons bedrijf dicht bij Eindhoven staan we klaar om u te voorzien van een zonnescherm dat niet alleen praktisch is in gebruik, maar vormt ook een aanvulling op uw buitenruimte. Maak gebruik van onze uitgebreide dienstverlening en laat u adviseren door onze experts.

Weet u niet goed waar te beginnen?

Wilt u meer informatie betreft onze producten en/of diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

7+

Ervaring

340+

Tevreden klant

  Weet u niet goed waar te beginnen?

  Wilt u meer informatie betreft onze producten en/of diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  7+

  Ervaring

  340+

  Tevreden klant

   VEEL GESTELDE VRAGEN

   Een overzicht van de veel gestelde vragen

   Wat is de gemiddelde levertijd?

   De levertijd van uw zonwering is sterk afhankelijk van het type product, hoeveelheid producten en montagesituatie. U kunt bij het inmeten van uw zonwering navragen of wij een indicatie van de levertijd kunnen zeggen.

   Hoelang heb ik garantie?

   p al onze producten zit een garantieperiode van 5 jaar. (m.u.v. batterijen in elektrische bedieningen) Indien u door ons een markies of zonwering laat voorzien van nieuw zonweringdoek geven wij alleen garantie op het nieuwe doek.

   Hoelang zijn jullie bezig met de montage van mijn bestelling?

   De montagetijd van uw zonwering is sterk afhankelijk van het type product, hoeveelheid producten en montagesituatie. U kunt bij het inmeten van uw zonwering navragen of wij een indicatie van de montageduur kunnen zeggen.

   Hoe en wanneer moet ik de factuur voldoen?

   Betaling geschied contant na montage aan de monteur of vooraf met een bankoverschrijving. Indien gewenst kunt u ook na montage de factuur met een bankoverschrijving voldoen, wij vragen u dan wel een bewijs van betaling aan de monteur mee te geven.

   Monteren jullie ook op grote hoogtes?

   Naast het standaard klimmateriaal kunnen wij ook steigers en diverse hoogwerkers inzetten. Afhankelijk van uw situatie is er altijd een oplossing om grotere hoogtes te overbruggen.

   Omdat het inzetten van afwijkend montagematerieel andere kosten met zich meebrengt zal dit altijd vooraf met u worden besproken. Houdt u ook rekening met een langere levertijd. Mogelijk moeten er afspraken gemaakt worden met bijvoorbeeld onderburen of de VvE voor het gebruik van het materieel in tuinen en/of plantsoenen.

   Wat is het bezorg- en montage gebied van Sunworkx?

   Wij bezorgen en monteren door heel Nederland en België.

   PARTNERS

   KLANTERVARINGEN