Goedkope rolluiken nabij Eindhoven

Home » Goedkope rolluiken Eindhoven

Goedkope rolluiken voor uw woning in Eindhoven vindt u bij Sunworkx! Wij bieden u zeer degelijke en sterke rolluiken aan voor een aantrekkelijke prijs. Rolluiken zijn in trek bij mensen omdat ze een multifunctioneel doel hebben. Zo kunnen ze worden gebruikt als inbraakbeveiliging, maar ook als zonwering en zelfs als extra isolatie op koude dagen. Op onze website maakt u uw keuze en u geeft u aan hoe groot het rolluik voor uw raam moet worden. En heeft u moeite met kiezen? Dan voorzien wij u bij Sunworkx graag van advies.

Op zoek naar goedkope rolluiken in Eindhoven?

 5 jaar garantie

 Bezorging door heel NL en BE

 Gecertificeerde producten

Goedkope rolluiken die bij uw woning passen

Een voordeel van de rolluiken van Sunworkx, in de buurt van Eindhoven, is dat u ze in verschillende kleuren en kleurcombinaties kunt bestellen. Zo bestelt u altijd goedkope rolluiken die passen bij uw woning of bedrijfspand. Op die manier hebben uw rolluiken niet alleen praktische waarde, maar kunt u uw woning aankleden met de juiste kleurencombinatie, door te functioneren als buitenzonwering. En heeft u rolluiken nodig die breder zijn dan 3.7 meter, dan kunt u een van onze garagepoorten bestellen.

Bestel vandaag nog uw luiken

Het bestellen van zonwering, zoals goedkope rolluiken, voor uw woning in Eindhoven is bij ons erg eenvoudig. U kunt de maten aan ons doorgeven en zelfs meteen uw bestelling plaatsen. Weet u niet zeker wat voor formaat u nodig heeft? Neem dan contact op met onze klantenservice. Goedkope rolluiken in Eindhoven en omstreken zijn slechts een paar klikken van u verwijderd!

Weet u niet goed waar te beginnen?

Wilt u meer informatie betreft onze producten en/of diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

7+

Ervaring

340+

Tevreden klant

  Weet u niet goed waar te beginnen?

  Wilt u meer informatie betreft onze producten en/of diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  7+

  Ervaring

  340+

  Tevreden klant

   VEEL GESTELDE VRAGEN

   Een overzicht van de veel gestelde vragen

   Wat is de gemiddelde levertijd?

   De levertijd van uw zonwering is sterk afhankelijk van het type product, hoeveelheid producten en montagesituatie. U kunt bij het inmeten van uw zonwering navragen of wij een indicatie van de levertijd kunnen zeggen.

   Hoelang heb ik garantie?

   p al onze producten zit een garantieperiode van 5 jaar. (m.u.v. batterijen in elektrische bedieningen) Indien u door ons een markies of zonwering laat voorzien van nieuw zonweringdoek geven wij alleen garantie op het nieuwe doek.

   Hoelang zijn jullie bezig met de montage van mijn bestelling?

   De montagetijd van uw zonwering is sterk afhankelijk van het type product, hoeveelheid producten en montagesituatie. U kunt bij het inmeten van uw zonwering navragen of wij een indicatie van de montageduur kunnen zeggen.

   Hoe en wanneer moet ik de factuur voldoen?

   Betaling geschied contant na montage aan de monteur of vooraf met een bankoverschrijving. Indien gewenst kunt u ook na montage de factuur met een bankoverschrijving voldoen, wij vragen u dan wel een bewijs van betaling aan de monteur mee te geven.

   Monteren jullie ook op grote hoogtes?

   Naast het standaard klimmateriaal kunnen wij ook steigers en diverse hoogwerkers inzetten. Afhankelijk van uw situatie is er altijd een oplossing om grotere hoogtes te overbruggen.

   Omdat het inzetten van afwijkend montagematerieel andere kosten met zich meebrengt zal dit altijd vooraf met u worden besproken. Houdt u ook rekening met een langere levertijd. Mogelijk moeten er afspraken gemaakt worden met bijvoorbeeld onderburen of de VvE voor het gebruik van het materieel in tuinen en/of plantsoenen.

   Wat is het bezorg- en montage gebied van Sunworkx?

   Wij bezorgen en monteren door heel Nederland en België.

   PARTNERS

   KLANTERVARINGEN