Home » Rolluiken nabij Eindhoven
  • Producten van goede kwaliteit
  • Garantieperiode van 5 jaar
  • Bezorging in Nederland en België

Rolluiken bestellen in Eindhoven of Veldhoven doet u natuurlijk bij Sunworkx. Wij bieden topkwaliteit voor de beste prijzen en onze professionals zijn uitstekend opgeleid. Wij voorzien u ook graag van advies, waardoor u altijd passende rolluiken krijgt voor uw woning in Eindhoven of Veldhoven. Voor meer informatie kunt u op uw gemak meer lezen over onze producten of u kunt contact opnemen met onze behulpzame klantenservice.

Rolluiken aan een huis

Meer informatie over onze rolluiken?

Rolluiken aan een huis

Rolluiken in Eindhoven of Veldhoven voor grote en kleine ramen

Bij Sunworkx kunt u uw rolluiken in allerlei soorten en maten bestellen. In Eindhoven en Veldhoven staan veel huizen van oudere makelij met smalle ramen, waar rolluiken op maat van Sunworkx dé oplossing bieden. Wij maken hierbij onderscheid in de volgende twee modellen:

  • Verano RV41. Een rolluik met dunnere lamellen, een minimale breedte van 65 cm en een maximale breedte van 2.8 meter, inclusief zijgeleiders. Dat maakt dit rolluik uitermate geschikt voor kleinere ramen;
  • Verano RV40. Dit type rolluik heeft bredere lamellen en is ook wat dikker waardoor de inbraakgevoeligheid afneemt en de isolatiewaarde toeneemt. Dit rolluik kunt u bestellen met een maximale breedte van 3.7 meter.

Heeft u een raam dat nog breder is dan de 3.7 meter van de Verano RV40? Dan kunt u altijd nog een rolpoort bestellen. Deze rolluiken kunt u bestellen wanneer uw woning in Eindhoven of Veldhoven een breedte heeft die de 4 meter overschrijdt. Een rolpoort kunt u bestellen tot een breedte van 440 cm.

Ook voor rolluiken in andere steden

Bij Sunworkx werken wij graag in regio Oost-Brabant. U kunt daarom niet alleen rolluiken bestellen in Eindhoven en Veldhoven, maar ook in Geldrop, Heeze en Helmond zijn wij actief. Het voordeel daarvan is dat wij goed op de hoogte zijn van het bestaande vastgoed in de omgeving. Dat zorgt er weer voor dat wij u uitstekend kunnen adviseren over de juiste afmetingen voor uw rolluiken, of u nu in Geldrop, Heeze, Helmond of Eindhoven woont. Een ander voordeel is dat wij door dit werkterrein snel kunnen reageren wanneer uw rolluiken onderhoud of reparaties nodig hebben. Bovendien kunnen wij u ook adviseren over de kleuren of kleurencombinaties die mogelijk zijn bij onze rolluiken.

Neem contact met ons op of kom langs

U kunt rolluiken voor uw woning in Veldhoven, Geldrop, Heeze of Helmond bestellen door een offerte bij ons aan te vragen. U geeft de hoogte- en breedte maten door, waarna wij direct aan de slag gaan. Het kan natuurlijk zo zijn dat u niet precies weet welk formaat rolluiken u nodig heeft. In dat geval kunt ons ook bereiken door te bellen naar 06 17 21 42 23. Als u in Eindhoven of Veldhoven woont, kunt u meteen onze rolluiken komen bekijken. U bent namelijk altijd van harte welkom in onze winkel in Geldrop.  Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord en voorzien u van uitstekend advies over onze zonwering in Heeze of omgeving. Rol snel eens binnen!