Home » Rolluiken nabij Mierlo
  • Producten van goede kwaliteit
  • Garantieperiode van 5 jaar
  • Bezorging in Nederland en België

Denkt u erover om rolluiken aan te schaffen voor uw woning in Mierlo? Dan is Sunworkx uit Geldrop de specialist die u zoekt. U stemt onze rolluiken namelijk volledig af op uw wensen en de stijl van uw woning in Mierlo. Bovendien zijn onze maatwerkproducten van hoogwaardige kwaliteit. Zo houdt u de écht zon buiten en geniet u van een aangename temperatuur in huis!

Rolluiken aan een huis

Meer informatie over onze rolluiken?

Rolluiken aan huis

Stel de rolluiken voor uw woning in Mierlo geheel naar wens samen

Rolluiken zijn niet alleen geschikt als zonwering voor uw woning in Mierlo. De rolluiken bieden ook veel andere voordelen. Met de inbraakbeveiligende functie houdt u inbrekers namelijk buiten de deur. Daarnaast werkt een rolluik verduisterend en isolerend, zodat deze koude lucht en hinderde geluiden tegengaat. Dankzij onze maatwerkmogelijkheden bepaalt u zelf hoe uw ideale rolluiken eruit komen te zien. Wanneer u een offerte aanvraagt voor het ontwerp van de rolluiken voor uw woning in Mierlo, horen wij graag meer over uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Welk model rolluik spreekt u het meest aan?
  • Wat zijn de afmetingen van uw kozijnen (breedte en lengte)?
  • Kiest u voor handmatige bediening of werkt u liever met een afstandsbediening?
  • Wat is de gewenste kleur voor de kast en de zijgeleiders?

Bestel nu en profiteer van vijf jaar garantie

Zo ziet u: met de rolluiken van Sunworkx, gevestigd in Geldrop, kunt u alle kanten op voor uw woning in Mierlo. Al onze modellen komen bovendien met vijf jaar garantie. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de luiken, dan vertrouwt u op onze vakkundige reparatie. Vraag direct een offerte aan door te bellen naar 06 17 21 42 23, een e-mail te sturen naar info@sunworkx.nl of door ons contactformulier in te vullen.