Home » Een goedkoop lamellendak
  • Producten van goede kwaliteit
  • Garantieperiode van 5 jaar
  • Bezorging in Nederland en België

Een lamellendak in uw tuin moet naast goedkoop, natuurlijk van een uitstekende kwaliteit zijn. Sunworkx uit Geldrop heeft precies het soort dak, waardoor u op een ontspannen manier van het weer geniet. Ga voor een overkapping met lamellen die goedkoop is, maar waardoor u niet inlevert op kwaliteit. Zo wordt u al snel één met de natuur en geniet u van het buitenleven!

Glazen schuifpui aan een huis

Meer informatie over een lamellendak?

Schuifpui van binnen kijkend naar een tuin

Hier vindt u het lamellendak dat goedkoop én van uitstekende kwaliteit is

Bij ons schaft u op een zo goedkoop mogelijke manier een overkapping van lamellen aan, waardoor u in de zon zit wanneer het u uitkomt. Met een lamellendak in uw tuin kunt u alle kanten op. Wilt u graag zonnen en maximaal van de zonnestralen genieten? Dan zet u de constructie wagenwijd open. Heeft u liever een beetje schaduw? Dan draait u al de lamellen boven uw hoofd een fractie. Gaat het regen, maar is het toch nog lekker warm? Dan doet u het lamellendak dicht, zodat u nog van een ideale temperatuur kunt genieten. Wat voor soort zonwering u ook kiest, met een overkapping van lamellen weet u zeker dat u op een zo goedkoop mogelijke manier van de zon geniet.

Met een overkapping van lamellen bent u op een goedkope manier de baas over de zon

Of u nu een losstaand lamellendak wilt hebben of kiest voor deze variant in de vorm van verandazonwering; met ons hulpmiddel bent u de baas over de zon. Hoewel een lamellendak bij ons goedkoop is, zijn wij meer dan zeker van onze zaak. Daarom rekent u op vijf jaar garantie. Tel daarbij op dat het materiaal bij u in heel Nederland en België thuisbezorgd en bevestigd wordt en u begrijpt zelf waarom u deze kans niet kunt laten liggen. Naast dat wij een lamellen overkapping, ofwel een lamellendak, tegen een goedkoop tarief aanbieden, zijn wij ook dé specialist in zonneluifels en screens.

Vraag een offerte bij ons aan

Weet u precies wat voor soort overkapping met lamellen u wilt en kiest u voor een zo goedkoop mogelijke oplossing? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan en geniet snel bij mooi weer. Bent u er nog niet helemaal uit en wenst u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 17 21 42 23, een e-mail te sturen naar info@sunworkx.nl of door ons contactformulier in te vullen.